Forum Replies Created

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: Part of my menu off the screen #27077
    Darren Rogerson 2Darren Rogerson
    Participant

    I have posted the same message in the WordPress.org support forums a couple of times and likewise this seems to have flummoxed everyone as there are no potential solutions.

    WordPress in the early days for me is proving to be a series of brick walls that I have to try and break down. Maybe I’m just jinxed!

    in reply to: Part of my menu off the screen #26849
    Darren Rogerson 2Darren Rogerson
    Participant

    I’m beginning to doubt that its a theme issue because I have tried a few themes now and it is doing it with everyone of them.

    Just to reiterate the problem I have a few Pages, Categories & Custom Links within a menu. Everytime I now create a new link all Categories & Links are wiped from the Menu, but retains all Pages in Alpha order. To get them back on, I go into Manage Locations and reselect the Menu. However as I have said I am going round in circles because I add in a link and its back to square 1. The Menu is deselected in Manage Locations.

    I see no end in sight. :-( Completely confused why this is happening.

    in reply to: How do I make my site Private? #26223
    Darren Rogerson 2Darren Rogerson
    Participant

    Hi Jamie, I downloaded the plug in and activated it. You can see how it is working so far at http://www.rogersons.org.uk so I need to tinker with it to get it how I want it.

    What I am really wanting is to see a WordPress type Login screen at the actual domain address and once signed in a user can then have access to the normal site. Is that possible?

    The type that you would normally get at http://www.domain.com/wp-admin but I’d like to see it at http://www.domain.com. Cheers

    in reply to: Part of my menu off the screen #26191
    Darren Rogerson 2Darren Rogerson
    Participant

    Sorry should have been clearer …. yes I have that problem and still my original problem of Menu going of the screen.
    Maybe it will solve itself when I change theme to something like Canvas, but whichever theme its on you’d think there would be a solution.

    in reply to: Open Link in a new Window/tab missing #26190
    Darren Rogerson 2Darren Rogerson
    Participant

    Cheers Jamie

    in reply to: How do I make my site Private? #26189
    Darren Rogerson 2Darren Rogerson
    Participant

    thats great Jamie! will try this later. Cheers

    in reply to: Canvas theme #26188
    Darren Rogerson 2Darren Rogerson
    Participant

    thanks a lot Jamie! :-)

    in reply to: Part of my menu off the screen #26187
    Darren Rogerson 2Darren Rogerson
    Participant

    Hi Jamie, yes I am going round in circles with this one.
    Whenever I add a new custom link it switches off Menu Navigation and I have to reselect it.

    in reply to: Part of my menu off the screen #26166
    Darren Rogerson 2Darren Rogerson
    Participant

    It’s just done the same thing again! All I did was add in a custom link. Went back to my site and all the Categories and Links were gone! Went to Manage Locations and it had de-selected itself! Aaaarrgghhh!! I am quitting for the night!

    in reply to: Part of my menu off the screen #26165
    Darren Rogerson 2Darren Rogerson
    Participant

    Seem to have solved the latest problem, taking us back to the first one! (my Menu being of the screen).

    Incidently how I solved it….. I went into “Manage Locations” within Menus and noticed Navigation Menu had nothing selected even though I am sure I did not deselect anything! Nevertheless I selected my menu which was called “Menu” and it seemed to put everything back in.

    in reply to: Part of my menu off the screen #26164
    Darren Rogerson 2Darren Rogerson
    Participant

    In addition may I add ….. I thought I had discovered where to control this, but within Menus and Screen Options at the top and “Show on Screen” …….
    the boxes of Pages, Posts, Custom Links & Categories are ALL ticked! Yet aren’t showing on site.

    in reply to: Part of my menu off the screen #26161
    Darren Rogerson 2Darren Rogerson
    Participant

    This message has had to be updated because something has went wrong. If you go to the site you will now no longer see “News & Sport” because for some reason my site now only displays Pages on the menu and no longer shows Categories and Links …….. for reason(s) unknown to me!!

    [tearing hair out!!!!]

    in reply to: Open Link in a new Window/tab missing #26123
    Darren Rogerson 2Darren Rogerson
    Participant

    Its ok solved this one. ticked box under screen options, menu advanced

    in reply to: Canvas theme #26109
    Darren Rogerson 2Darren Rogerson
    Participant

    sorry just realised I should have posted this under the themes thread, but not sure how to delete this here and re-post there. Possible?

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
Scroll to Top