Forum Replies Created

Viewing 1 post (of 1 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: Not opening at Domain name only #45526
    Ross 2
    Ross
    Member

    Hello Jamie

    Thank you for your post, I bought into your course a while ago, unfortunately because of ill health, I’ve only just been able to try and start it and was hoping to make good progress over the last weekend.

    Unfortunately the hosting company don’t seem to have any solutions for this and I spent a very frustrating amount of my time looking for solutions over last weekend that have confirmed it is not an uncommon problem with WordPress. So I am disappointed with your response to this issue, that I thought could be easily resolved with a company of your experience.

    I spent ages looking for the right course to avoid these sorts of problems and was reassured with your course advertising.

    ‘If you get stuck with anything we are here to help. The ‘members only’ forum gives you a place where you can post as many questions as you want. We are there every day to help and guide you.’

    Unfortunately it took a few days to get any response and that couldn’t resolve the problem. If it had been within your 30 day money back guarantee I would have asked for my money back, however because of my delayed start I can’t do that. But, I don’t intend to waste anymore of my time and struggle on with a WordPress course and company that can’t get me past the first hurdle of a known problem with WordPress.

    Regards

Viewing 1 post (of 1 total)