The One Pager – Menu not working in Blog Posts

Home Pootlepress Academy Support Forums Academy Support Forum WordPress themes The One Pager – Menu not working in Blog Posts

This topic contains 1 reply, has 2 voices, and was last updated by The One Pager – Menu not working in Blog Posts 1 Jamie Marsland 4 years, 5 months ago.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #17865

    Hi,
    I’m using Woothemes, ‘The One Pager’.

    When I click on a blog post from the homepage timeline section, the upper menu system no longer works because it is trying to link find the Div ID’s on the current blog post, that in fact only existing on the homepage.

    How should I get around this.

    My site is http://www.grangeroaddentalgroup.com.au
    I’ve tried entering in the URL section for each menu item the following for example:
    URL: http://grangeroaddentalgroup.com.au/#page-content
    This works, but it doesn’t allow the homepage to have the nice ‘scroll’ effect when navigation in the hopepage itself.

    Is there anyway to remove the menu from blog posts altogether?
    This way I can just add a homepage link in the upper portion of the blog post for easy navigation back to the homepage.

    Thank you for your help.
    Andrew

    #17876
    The One Pager – Menu not working in Blog Posts 3
    Jamie Marsland
    Keymaster

    Hi Andrew,

    Hmm will have a think this end – not 100% sure how to fix.

    But will have a think :)

    Jamie

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)

You must be logged in to reply to this topic.