Images uploading but not displaying?

Tagged: 

This topic contains 7 replies, has 2 voices, and was last updated by Images uploading but not displaying? 1 Jamie Marsland 5 years ago.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #16228
    Images uploading but not displaying? 2
    Neil Goosey
    Member

    I have almost completed a website for a Football club using the Themeboy Theme, for some reason some of the images are not displaying and I am unable to load any more, can you please advise, thanks?

    #16231
    Images uploading but not displaying? 3
    Jamie Marsland
    Keymaster

    Hi Neil,

    Have you installed any new plugins on the site recently ?

    Jamie

    #16237
    Images uploading but not displaying? 2
    Neil Goosey
    Member

    Hi Jamie, thanks for getting back to me, I’m getting grief from some of the managers etc… I haven’t added any plugins recently, however I did update the WordPress software… you can see what is happening here…

    http://hedgeendrangersfc.com/teams/u15-blue/

    Thanks, Neil

    #16242
    Images uploading but not displaying? 3
    Jamie Marsland
    Keymaster

    Hi Neil,

    It’s very hard to know what might be causing the problem, so could you try the following

    1) Deactivate all plugins – and then test
    2) If that doesn’t work then try switching the theme and see if you still can’t upload pics

    Let me know how you go,
    Jamie

    #16253
    Images uploading but not displaying? 2
    Neil Goosey
    Member

    Hi Jamie, once again thanks for your reply. Unfortunately, neither of these has managed to sort the problem. I should mention that I recently updated the WordPress to 4.0, it was ok before, are there any issues with this update and can I try going back to the previous version somehow? Or do you have any other ideas, thanks again…?

    I can send you the admin login if it helps?

    Regards, Neil

    #16254
    Images uploading but not displaying? 2
    Neil Goosey
    Member

    Hi Jamie,

    Don’t know if this is relevant but I thought I should mention that I built this site within my webspace http://www.hertsdesign.co.uk/her and swapped it over once complete to http://www.hedgeendrangersfc.com. It worked initially but images seem to be dropping off, now the header image has gone, I’m getting desperate…
    If you want to log in: Admin P/W: HedgeEnd2014
    Thanks, Neil

    #16389
    Images uploading but not displaying? 2
    Neil Goosey
    Member

    Hi Jamie, just to let you know, I have managed to sort my problem, it was the File Permissions, set to 660 instead of 664… it seems to work though. Thanks for your efforts too. Regards, Neil

    #16431
    Images uploading but not displaying? 3
    Jamie Marsland
    Keymaster

    Ok thanks for sharing Neil – glad you found the problem :)

    Jamie

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

You must be logged in to reply to this topic.